CA / ES / EN / FR

Empresa

Som una empresa amb més de 100 anys d’història

QUI SOM?

Líders en venda i distribució de peix fresc i congelat per a l’hostaleria i la restauració

Ferrer és a dia d’avui empresa referent en distribució de peix fresc i alimentació congelada a nivell nacional. De tradició familiar i amb orígens l’any 1924, l’empresa compta amb una consolidada experiència de ja un segle; un historial de 100 anys que ens avala i ens encoratja a seguir treballant per liderar el sector. 

La nostra missió és donar solucions als canals de l’hostaleria i de l’alimentació, a través de la comercialització de productes del mar i congelats de confiança, i amb un servei de distribució professional i eficaç.

La nostra visió és ser una empresa de referència en el sector de l’alimentació congelada i el peix.

Més de 450 persones qualificades treballen a diari per aconseguir la satisfacció dels nostres més de 19.000 clients arreu del territori. Els aliments i servei de confiança, la proximitat i l’atenció personalitzada: el nostre compromís. 

El capital humà de l’empresa és el nostre principal actiu i des del departament de Recursos Humans es vetlla perquè constanment sigui així. Això ho fem intentant seguint els valors d’empresa i les bases del codi ètic respectant sempre la igualtat d’oportunitats i la no discriminació. 

QUI SOM?

Líders en venta i distribució de peix fresc i congelat per a l’hosteleria i la restauració

Ferrer és a dia d’avui empresa referent en distribució de peix fresc i alimentació congelada a nivell nacional. De tradició familiar i amb orígens l’any 1924, l’empresa compta amb una consolidada experiència de ja un segle; un historial de 100 anys que ens avala i ens encoratja a seguir treballant per liderar el sector. 

Més de 450 persones qualificades treballen a diari per aconseguir la satisfacció dels nostres més de 19.000 clients arreu del territori. Els aliments i servei de confiança, la proximitat i l’atenció personalitzada: el nostre compromís. 

QUE FEM?

El millor del mar

Comprem a diari a desenes de zones pesqueres i llotges d’arreu per tal d’entregar als nostres clients un producte fresc, de la millor qualitat i al millor preu. També en congelat, adquirim matèria primera directament a origen, des de les zones més properes a les més remotes del planeta per tal d’oferir un gran ventall de productes i procedències.

Elaboració i fàbrica pròpies

Un cop rebuda la matèria prima la processem i elaborem a les nostres sales d’elaboració del fresc de Mercabarna i Mercamadrid, o en congelat, les envasem en multitud de formats a la nostra fàbrica de congelats a la central segons les necessitats dels nostres clients: granels, higienitzats, envasats i buit per a la hostaleria o skin pack, bossa, isopack, vacuum o termosellat pel retail i supermercats.

Capacitat d’emmagatzematge

Disposem de 53.000m³ de cambres frigorífiques, que ens doten de capacitat per emmagatzemar unes 3.000 referències en un espai per a 10.000 palets. Per a una òptima gestió de l’estoc, també disposem de les últimes tecnologies i eines informatitzades (per exemple: radiofreqüència o picking per veu).

Distribució diària i servei al client

Addicionalment els nostres més de 80 comercials de carrer o de telèfon i els més de 90 professionals amb vehicles de distribució degudament preparats, reparteixen a diari als nostres més de 19.000 clients en tot el grup, una feina mil·limetrada però amb vocació de servei i confiança que ens diferencia. A través de distribuïdors externs, també exportem arreu del planeta en grans volums (Europa, Àsia, Amèrica Llatina, etc.)

LA NOSTRA HISTÒRIA

La passió i perseverança dels avantpassats de la família, així com  de les diferents generacions de treballadors i professionals que han format part de Ferrer, han permès evolucionar el negoci des de la parada de peix a la plaça de Vic (anys 20), a un magatzem de congelat pioner (anys 50-60), la progressiva obertura de diverses delegacions (anys 70-90) i fins a l’actual empresa que som actualment, amb gran potència d’importació i exportació arreu del món.

  • 1924
  • anys '20
  • anys '30
  • anys '40
  • anys '50
  • anys '60
  • anys '80
  • anys '90
  • anys 2000's
  • anys 2010's
  • anys 2020's
  • 2024
1924

Julià Ferrer i Manela Farga Pons fundadors de l'empresa.

1924
1924

1924

Julià Ferrer i Manela Farga Pons fundadors de l'empresa.

RSC I QUALITAT

Aliments de confiança: tenim cura del producte des del principi

Frigorífics Ferrer defensa la qualitat, seguretat, autenticitat i legalitat de tots els seus productes i per la millora contínua per aquest motiu l’empresa està certificada amb la norma voluntària IFS FOOD, un dels més alts estàndards en seguretat alimentària, el què ens suposa un repte de superació en tots aquests aspectes dia a dia.

La sostenibilitat és important per nosaltres, és per això que estem certificats com a cadena de custòdia per els segells internacionals MSC i ASC que protegeixen, vetllen i identifiquen en tota la cadena les coses ben fetes a nivell sostenibilitat tant del producte salvatge com de piscifactoria.

Consulta la nostra política de qualitat aquí.

 

RSC I QUALITAT

Aliments de confiança: tenim cura del producte des del principi

Comprem a diari a multitud de zones pesqueres i a desenes de llotges per a garantir al nostre client el producte més fresc i de la millor qualitat/preu. Durant anys ens hem professionalitzat en conèixer a fons les espècies, les zones i les millors qualitats. A dia d’avui, comprem i seleccionem directament a origen per tot el món.

La sostenibilitat és important per nosaltres, és per això que estem certificats com a cadena de custòdia per els segells internacionals MSC i ASC que protegeixen, vetllen i identifiquen en tota la cadena les coses ben fetes a nivell sostenibilitat tant del producte salvatge com de piscifactoria.

Consulta la nostra política de qualitat aquí.