×

×

EL MILLOR DEL MAR

Comprem a diari a multitud de zones pesqueres i a desenes de llotges per a garantir al nostre client el producte més fresc i de la millor qualitat/preu. Durant anys ens hem professionalitzat en conèixer a fons les espècies, les zones i les millors qualitats. A dia d’avui, comprem i seleccionem directament a origen per tot el món.

mapa
Veure mapa
SALA ELABORACIÓ DE CONGELATS

Treballem amb rigor la matèria primera a les nostres sales d’elaboració sota les més estrictes normes de qualitat.
A la nostra fàbrica de congelat disposem d'unes modernes instal·lacions amb les tecnologies necessàries per desenvolupar envasos innovadors i multitud de formats (skinpack, termosegellats, higienitzat,vacuum...)

SALA ELABORACIÓ PEIX FRESC
Al centre del peix fresc de Mercabarna, els nostres professionals manipulen el peix fresc recent adquirit a petició i comanda dels nostres clients.
SERVEI LOGÍSITIC I DISTRIBUCIÓ

Disposem d'una flota de més de 190 vehicles degudament preparats per tal de distribuir i atendre a diari als nostres més de 13.000 clients per tot el territori de Catalunya, València, Madrid, Aragó i sud de França. A través de distribuïdors externs, també exportem arreu del planeta en grans quantitats (Europa, Àsia, Amèrica Llatina, etc.)

icon X 190

CAPACITAT D’EMMAGATZEMATGE

Disposem de 53.000m³ de cambres frigorífiques, que ens doten de capacitat per emmagatzemar unes 3.000 referències en un espai per a 10.000 palets. Per a una òptima gestió de l’estoc, també disposem de les últimes tecnologies i eines informatitzades (per exemple: radiofreqüència o picking per veu).

icon 53000 m3

SERVEI I ATENCIÓ AL CLIENT
Més de 350 persones qualificades, treballen a diari per aconseguir la satisfacció dels nostres clients. Confiança, proximitat i atenció personalitzada: el nostre compromís.