×

×

Divendres passat es va fer a la central de Vic la presentació dels articles per a la campanya de Nadal 2018/2019.  En total, hi van assistir unes 120 persones de l’equip comercial de Ferrer.

L’equip de compres i Marketing va presentar la selecció d’articles congelats i refrigerats per aquest Nadal a més de les novetats d’enguany: carn de vieira americana, cua de rap de Boston sense pell, turbot salvatge, entrecot Black Angus de Nebraska, una selecció de carns confitades,  croquetes de calamarsons en la seva tinta o d’espinacs amb formatge de cabra, xurros farcits de xocolata o els nous combinats “descongelar i menjar” per al sector de l’alimentació.

A més d’assistir a la presentació, l’equip va poder veure i degustar una mostra de productes preparats per l’equip del restaurant Vicfood.

A continuació, trobareu l’enllaç per descarregar-vos el Catàleg de Nadal d’enguany i la nova edició del Catàleg de refrigerats.

Feliç campanya de Nadal! Molt bona venda!

Aquest mes de maig Ferrer ha re-llançat la gamma d’articles refrigerats que inclou més de 75 articles frescos, en semiconserva, fumats, salats, carns, ous, salses i altres productes com carpaccios, brandada de bacallà...

Tots els productes estaran disponibles durant tot l’any i a preus estables, una gamma amb potencial de vendes incrementals a la gamma actual de congelats, per tal d'adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Per a més informació i preus, contacti amb el nostre equip comercial a l'e-mail o telèfon indicats.

Feu click al següent link per descobrir totes les novetats d’aquesta gamma: Veure catàleg

Presentem la nova gama renovada en envàs vacuum. Vuit productes de la millor qualitat envasats al buit amb un sistema d’obertura fàcil i una nova imatge amb etiqueta personalitzada per a una millor atractivitat i visibilitat.

Aquest mètode d’envasat al buit ofereix múltiples avantatges: màxima protecció del producte, presència al lineal i és molt fàcil de descongelar gràcies al seu format compacte i molt pràctic amb el que es poden preparar receptes fàcils i sanes.

Descobreix les últimes novetats: Cues de bacallà d’Islàndia al punt de sal, Supremes de Lluç Austral, Calamar Patagònic sencer i Cues de Gamba Argentina pelades.

Frigorífics Ferrer ha participat a la 22a edició de la Fira Alimentària que es va celebrar al recinte firal Gran Via de Barcelona el dies 16,17,18 i 19 d’abril.

Durant aquests quatre dies vam tenir l’oportunitat de presentar als més de 140.000 assistents a la fira, els nostres productes frescos i congelats, així com les últimes novetats tant pel sector retail com per a hostaleria. Vam presentar noves gammes de productes, nous catàlegs i vam tenir la oportunitat de donar a degustar una selecció dels nostres productes amb la presència del xef Àlex Andrés de Vicfood i d'Ostres Sorlut.

Volem agrair a tots els clients i visitants que ens vau acompanyar les mostres de confiança rebudes. Així mateix, entre els visitants i possibles clients interessats en treballar amb Ferrer, enguany hi va haver una forta presència de visitants internacionals de països com Hong Kong, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca, Austràlia, etc… amb qui esperem poder establir noves relacions comercials.

Aquest mes de febrer s’han iniciat les obres d’ampliació de les instal·lacions al solar adjunt de l’edifici de Ferrer a Vic.

Llegeix més...