×

×

Després de la certificació de Frigorífics Ferrer el passat mes d’agost de 2020 com a cadena de custòdia MSC / ASC, l’empresa ja s’ha posat mans a l’obra i compta, sis mesos després, amb una dotzena de productes de congelat de fabricació pròpia. Tots ells, productes de la pesca envasats i dirigits al retail, porten el segell de marca “FERRER Aliments de confiança” i el de la certificació MSC (Marine Stewardship Council) o ASC (Aquaculture Stewardship Council) òrgans internacionals que regulen i garanteixen la sostenibilitat en el procés de pesca, producció i emmagatzematge.

FERRER, líder en el sector del peix congelat i amb més de 90 anys d'història, es suma doncs a la tendència creixent del mercat per la sostenibilitat, sumant aquests articles de fabricació pròpia a les ja més de 50 referències sostenibles que comercialitza i distribueix per a l'hostaleria: filets de llobarro, dorada i limanda, navalles, gambes, així com els top vendes com el lluç, el bacallà al punt de sal o l’esqueixada de bacallà d'Islàndia (descongelar i menjar).

Addicionalment, l’empresa avança que no solament està treballant amb productes i matèries primeres sostenibles, sinó que també està adaptant gran part dels seus envasos i els materials que els composen perquè també el seu packaging en breu sigui més sostenible en matèria de reciclabilitat.

Veure la notícia a:

Aquest mes de maig Ferrer ha re-llançat la gamma d’articles refrigerats que inclou més de 75 articles frescos, en semiconserva, fumats, salats, carns, ous, salses i altres productes com carpaccios, brandada de bacallà...

Tots els productes estaran disponibles durant tot l’any i a preus estables, una gamma amb potencial de vendes incrementals a la gamma actual de congelats, per tal d'adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Per a més informació i preus, contacti amb el nostre equip comercial a l'e-mail o telèfon indicats.

Feu click al següent link per descobrir totes les novetats d’aquesta gamma: Veure catàleg

 

Presentem la nova gama renovada en envàs vacuum. Vuit productes de la millor qualitat envasats al buit amb un sistema d’obertura fàcil i una nova imatge amb etiqueta personalitzada per a una millor atractivitat i visibilitat.

Aquest mètode d’envasat al buit ofereix múltiples avantatges: màxima protecció del producte, presència al lineal i és molt fàcil de descongelar gràcies al seu format compacte i molt pràctic amb el que es poden preparar receptes fàcils i sanes.

Descobreix les últimes novetats: Cues de bacallà d’Islàndia al punt de sal, Supremes de Lluç Austral, Calamar Patagònic sencer i Cues de Gamba Argentina pelades.

Frigorífics Ferrer ha participat a la 22a edició de la Fira Alimentària que es va celebrar al recinte firal Gran Via de Barcelona el dies 16,17,18 i 19 d’abril.

Durant aquests quatre dies vam tenir l’oportunitat de presentar als més de 140.000 assistents a la fira, els nostres productes frescos i congelats, així com les últimes novetats tant pel sector retail com per a hostaleria. Vam presentar noves gammes de productes, nous catàlegs i vam tenir la oportunitat de donar a degustar una selecció dels nostres productes amb la presència del xef Àlex Andrés de Vicfood i d'Ostres Sorlut.

Volem agrair a tots els clients i visitants que ens vau acompanyar les mostres de confiança rebudes. Així mateix, entre els visitants i possibles clients interessats en treballar amb Ferrer, enguany hi va haver una forta presència de visitants internacionals de països com Hong Kong, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca, Austràlia, etc… amb qui esperem poder establir noves relacions comercials.

Aquest mes de febrer s’han iniciat les obres d’ampliació de les instal·lacions al solar adjunt de l’edifici de Ferrer a Vic.

Llegeix més...