×

×

Presentem la nova gama renovada en envàs vacuum. Vuit productes de la millor qualitat envasats al buit amb un sistema d’obertura fàcil i una nova imatge amb etiqueta personalitzada per a una millor atractivitat i visibilitat.

Aquest mètode d’envasat al buit ofereix múltiples avantatges: màxima protecció del producte, presència al lineal i és molt fàcil de descongelar gràcies al seu format compacte i molt pràctic amb el que es poden preparar receptes fàcils i sanes.

Descobreix les últimes novetats: Cues de bacallà d’Islàndia al punt de sal, Supremes de Lluç Austral, Calamar Patagònic sencer i Cues de Gamba Argentina pelades.

Frigorífics Ferrer ha participat a la 22a edició de la Fira Alimentària que es va celebrar al recinte firal Gran Via de Barcelona el dies 16,17,18 i 19 d’abril.

Durant aquests quatre dies vam tenir l’oportunitat de presentar als més de 140.000 assistents a la fira, els nostres productes frescos i congelats, així com les últimes novetats tant pel sector retail com per a hostaleria. Vam presentar noves gammes de productes, nous catàlegs i vam tenir la oportunitat de donar a degustar una selecció dels nostres productes amb la presència del xef Àlex Andrés de Vicfood i d'Ostres Sorlut.

Volem agrair a tots els clients i visitants que ens vau acompanyar les mostres de confiança rebudes. Així mateix, entre els visitants i possibles clients interessats en treballar amb Ferrer, enguany hi va haver una forta presència de visitants internacionals de països com Hong Kong, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca, Austràlia, etc… amb qui esperem poder establir noves relacions comercials.

Aquest mes de febrer s’han iniciat les obres d’ampliació de les instal·lacions al solar adjunt de l’edifici de Ferrer a Vic.

Llegeix més...

Frigorífics Ferrer ha obert una nova delegació a Madrid, gràcies a  l’acord signat amb l’empresa local La Dársena.

Llegeix més...

Frigorífics Ferrer acaba d’incorporar a la seva línia de producció de la fàbrica de Vic una màquina termo-formadora.

Llegeix més...