×

×

Gràcies a aquesta mesura, la companyia eliminarà 48 tones de plàstic cada any, i convertirà la resta de tones extres en 100% reciclables.

FERRER, especialitzada en l'elaboració i distribució de peix fresc i congelat amb més de 90 anys d'història, continua amb la seva aposta per la cura i respecte pel medi ambient renovant els materials de tots els seus envasos en congelat amb el ferm propòsit de liderar el mercat en aquest aspecte i reduir al màxim l'impacte mediambiental.

Després d'un llarg projecte d'I+D de la mà d'experts líders en materials, l'empresa ha llançat al mercat el seu icònic envàs skinpack amb una base de plàstic mono-material 100% PET, elaborada amb fins a un 30% de plàstic reciclat. Aquesta base, a més, és totalment reciclable contribuint així a fomentar l'economia circular i la sostenibilitat.

El packaging presenta un disseny paper-like molt atractiu i innovador visualment, fet a base de tintes superficials, que han estat dissenyades i personalitzades en exclusiva per a Ferrer. Per a un òptim reciclatge, l'envàs compta a més amb un sistema d'obertura fàcil que facilita la separació de la base del film superior per part del consumidor (aquest últim, encara no reciclable).

Amb aquesta innovació, Ferrer respon a la demanda creixent dels consumidors que reclamen compromís a les empreses per fer front al problema de l'excedent de plàstic a nivell mundial. Aquesta mesura implicarà la reducció de fins a un 18% de plàstic i, en conseqüència, la reciclabilitat de 48 tones de plàstic anualment.

Aquesta aposta de Ferrer per materials més sostenibles també inclou a curt termini, la reformulació del plàstic de les seves bosses o el canvi de materials dels envasos termoformats, isopacks i vacuums que engrossiran sens dubte aquestes dades.

Aquest replantejament i rellançament de la gamma, està alineat amb l'estratègia de sostenibilitat de la companyia que ja compta, a més, amb la certificació de pesca/aqüicultura sostenible MSC/ASC.

Amb l'objecte d'optimitzar i reduir el consum energètic, el present projecte ha consistit en l'optimització del sistema de refrigeració de fred de la planta, amb la substitució dels equips de refrigeració existents amb refrigerant R-507A, per uns més eficients energèticament, amb refrigerant R-717.

A través d'aquest projecte de millora de l'eficiència energètica, s'ha aconseguit un estalvi d'energia elèctrica de 42,13 tep/any, així com, una reducció de les emissions de CO2.

Aquest projecte ha estat subvencionat per part del “Programa d’ajuts per a Actuacions d’Eficiència Energètica a les PIME i grans empreses del sector industrial”, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i gestionat per l'Institut Català d'Energia (ICAEN) amb càrrec al Fons Nacional d'Eficiència Energètica.

Després de la certificació de Frigorífics Ferrer el passat mes d’agost de 2020 com a cadena de custòdia MSC / ASC, l’empresa ja s’ha posat mans a l’obra i compta, sis mesos després, amb una dotzena de productes de congelat de fabricació pròpia. Tots ells, productes de la pesca envasats i dirigits al retail, porten el segell de marca “FERRER Aliments de confiança” i el de la certificació MSC (Marine Stewardship Council) o ASC (Aquaculture Stewardship Council) òrgans internacionals que regulen i garanteixen la sostenibilitat en el procés de pesca, producció i emmagatzematge.

FERRER, líder en el sector del peix congelat i amb més de 90 anys d'història, es suma doncs a la tendència creixent del mercat per la sostenibilitat, sumant aquests articles de fabricació pròpia a les ja més de 50 referències sostenibles que comercialitza i distribueix per a l'hostaleria: filets de llobarro, dorada i limanda, navalles, gambes, així com els top vendes com el lluç, el bacallà al punt de sal o l’esqueixada de bacallà d'Islàndia (descongelar i menjar).

Addicionalment, l’empresa avança que no solament està treballant amb productes i matèries primeres sostenibles, sinó que també està adaptant gran part dels seus envasos i els materials que els composen perquè també el seu packaging en breu sigui més sostenible en matèria de reciclabilitat.

Veure la notícia a:

Divendres passat es va fer a la central de Vic la presentació dels articles per a la campanya de Nadal 2018/2019.  En total, hi van assistir unes 120 persones de l’equip comercial de Ferrer.

L’equip de compres i Marketing va presentar la selecció d’articles congelats i refrigerats per aquest Nadal a més de les novetats d’enguany: carn de vieira americana, cua de rap de Boston sense pell, turbot salvatge, entrecot Black Angus de Nebraska, una selecció de carns confitades,  croquetes de calamarsons en la seva tinta o d’espinacs amb formatge de cabra, xurros farcits de xocolata o els nous combinats “descongelar i menjar” per al sector de l’alimentació.

A més d’assistir a la presentació, l’equip va poder veure i degustar una mostra de productes preparats per l’equip del restaurant Vicfood.

A continuació, trobareu l’enllaç per descarregar-vos el Catàleg de Nadal d’enguany i la nova edició del Catàleg de refrigerats.

Feliç campanya de Nadal! Molt bona venda!

Aquest mes de maig Ferrer ha re-llançat la gamma d’articles refrigerats que inclou més de 75 articles frescos, en semiconserva, fumats, salats, carns, ous, salses i altres productes com carpaccios, brandada de bacallà...

Tots els productes estaran disponibles durant tot l’any i a preus estables, una gamma amb potencial de vendes incrementals a la gamma actual de congelats, per tal d'adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Per a més informació i preus, contacti amb el nostre equip comercial a l'e-mail o telèfon indicats.

Feu click al següent link per descobrir totes les novetats d’aquesta gamma: Veure catàleg