El negoci el van iniciar en Julià i la Manela (avis de l’actual Gerent) que compraven al Mercat del peix a Barcelona i el rebien a l’estació de trens de Vic, per després vendre’l a la parada del Mercat.
Obertura de la peixateria “Ca la Manela” al cèntric carrer dels Argenters de Vic, que la família va tenir oberta més de 50 anys.
Quan en Fèlix Ferrer (fill d’en Julià i la Manela) ja portava el negoci, va obrir un petit magatzem amb una gran nevera de congelats, i a partir d’aquí va muntar una de les primeres rutes de venda i servei de congelats, pionera a la comarca d’Osona.
El gran canvi va venir donat quan, veient l’acceptació del negoci del peix fresc i el congelat, es va embarcar en una gran aposta: obrir un gran magatzem amb capacitat suficient per a començar a emmagatzemar i comercialitzar el producte a grans volums.
Primera concessió de Frigo, que permetia a Ferrer distribuir en exclusiva els seus productes a la zona de Manresa i Berga, cosa que va portar a instal·lar-se en una nau a la zona.
Successives delegacions s’han anat incorporant a l’empresa amb l’objectiu de cobrir les necessitats de cada zona de forma flexible, ràpida i propera: Figueres, Tarragona i Lleida.
Ampliació de les Oficines Centrals de Vic, que es converteixen en les actuals instal·lacions amb més de 10.000 m2 d’espai i 2.500 m3 de cambres frigorífiques.
Adquisició d’una gran nau a Mercabarna davant per davant del Mercat del peix de Barcelona, des d’on actualment s’hi centralitza la compra, gestió, elaboració de tot el peix fresc i marisc, i que abasteix a diari la resta de delegacions.
Suñer Girona passa a formar part del grup, una empresa amb molts anys d’experiència i professionalitat en el món del peix a la zona de Girona i la Costa.
Celebració dels 90 anys de trajectòria de Frigorífics Ferrer.
Última delegació de Ferrer i primera de l’empresa fora de Catalunya. Situada a Paterna, esdevé un punt privilegiat per al servei tant de València ciutat com de tota la Costa Blanca.
Obertura d’una nova delegació de Ferrer fora de Catalunya. Situada a Mercamadrid, permet disposar d’una posició privilegiada al mercat del peix de la capital.
Ampliació de les instal·lacions de la nostra seu central a Vic. Les noves instal·lacions inclouen un nou magatzem de congelat de 14.000 m3, un espai a doble planta amb noves oficines i 3 molls de descàrrega de mercaderies.
Ampliació de la delegació de Mercabarna amb nous espais per a oficines, nova nevera de congelat de 2500 m³ i sala d’elaboració del peix fresc i renovació de la façana.