×

×

Vic

Central de Ferrer on té origen l’empresa i on hi tenim les més grans instal·lacions tant per a despatxos (administració, facturació, recursos humans, comercial, logística, etc.) com per a espai de cambres frigorífiques, i on s’hi troba la sala d’elaboració del congelat i la botiga de Ferrer.

Mercabarna

Des del 2010, disposem d’aquestes instal·lacions al bell mig del Mercat del Peix que ens permeten rapidesa, gestió, compra, preparació i distribució del peix fresc i marisc que es compra a diari a les llotges. D’aquí se n’abasteixen a diari la resta de delegacions.

Figueres

Delegació que gestiona la venda de congelats i fresc a més de la comercialització de Frigo a la zona de Girona i Costa Brava. Des d’allà també venem al Sud de França.

Lleida

Delegació de les terres de ponent que serveix i cobreix gran extensió de territori: des de Lleida ciutat fins a la Vall d’Aran o la zona d’Osca i Saragossa (Aragó).

València

Primera delegació de l’empresa a fora de Catalunya. Situada a Paterna, esdevé un punt privilegiat per al servei tant de València ciutat com de tota la Costa Blanca.

Madrid

Última delegació de Ferrer situada a Mercamadrid, permet disposar d’una posició privilegiada al mercat del peix de la capital.