×

×

Promo
Benvinguts
a Ferrer
Empresa líder en distribució de peix fresc i alimentació congelada a Catalunya. De tradició familiar i nascuda a Vic el 1924, l’empresa compta amb una consolidada experiència de gairebé un segle, un historial que ens avala i ens anima a seguir treballant per liderar el sector.
- destacats -

Frigorífics Ferrer ha obert una nova delegació a Madrid, gràcies a  l’acord signat amb l’empresa local La Dársena.

Amb l’objectiu d’oferir un servei integral a part dels clients organitzats presents a diferents punts de la geografia espanyola, Frigorífics Ferrer ha obert una nova delegació a Madrid, gràcies a  l’acord signat amb l’empresa local La Dársena, que compta amb una important trajectòria i experiència en el sector i que a més és distribuïdora a Mercamadrid.

 L'obertura d’aquesta nova delegació a Madrid permet disposar d’una posició privilegiada al mercat del peix de la capital, i ja ha permès a Ferrer servir a uns 70 clients de l'hostaleria mitja-alta, tant producte fresc com congelat, i obre les portes per al creixement.

Augurem un gran èxit a aquesta nova delegació de gran potencial en vendes tant per al sector de l'hostaleria com per al de l'alimentació.

<